Simai Marianna vagyok, szertartásvezető. Ez a David Brooks idézet nagyon közel áll hozzám, hisz ez a gondolat az  életemben pontosan így történt. Nem én kerestem ezt az utat, hanem az "út" kanyarodott elém és boldogan kezdtem sétálni rajta. Voltak és vannak rögök persze, de sok-sok kilométert bejártam már és elmondhatom, szeretem. Fogalmam nincs mi a titok, csak azt tudom, hogy a motivációm az, hogy élvezem amit csinálok. Hihetetlenül "szerelmes vagyok " a hivatásomba.  Légy önmagad, mindenki más már foglalt - ezt teszem, magamat adom, csak úgy egyszerűen alázattal, szeretettel, értetek...
HWA 2016
Szakmai elismerések:

Hungarian Wedding Award - 2013.
Különleges esküvői szolgáltatások és újdonságok kategória
TOP3 tagja

Hungarian Wedding Award - 2014.
Különleges esküvői szolgáltatások és újdonságok kategória
TOP3 tagja, majd a kategória nyertese, díjazottja

Hungarian Wedding Award - 2015.
Eskető kategória TOP3 tagja

Hungarian Wedding Award - 2016.
Eskető kategória TOP3 tagja
majd a kategória nyertese, díjazottja

Hungarian Wedding Award - 2017.
Eskető kategória TOP3 tagja

 
"A hivatást nem választja az ember.
A szóban is benne van, hogy minket hívnak.
Akinek hivatása van, úgy érzi,
hogy engedelmeskednie kell a hívásnak,
különben nem talál rá a saját Életfeladatára, küldetésére. "

Ezekre az eredményekre rendkívül büszke vagyok, mert ez azt jelenti, hogy a párjaim mellett a szakmában dolgozók elismerését is évek óta folyamatosan megkapom, amivel teljességet érzek, és nagyon boldoggá tesz.  A következő években is a minőséget szeretném képviselni minden engem választó párnak.

Meggyőződésem, hogy csak azok a szolgáltatások tudnak maradandót alkotni a mai világban, melyek szívtől - szívig jutnak el az emberekhez. Én ezt a vonalat képviselem, csak ilyen helyzetekkel tudok azonosulni. Minden alkalommal úgy állok ki a pár és a násznép elé, hogy azt mondom magamban:

Adok Nektek egy szép emléket!   

És elkezdem....