Simai Marianna vagyok, szertartásvezető. Ez a David Brooks idézet nagyon közel áll hozzám, hisz ez a gondolat az én életemben pontosan így történt. Nem én kerestem ezt az utat, hanem az "út" kanyarodott elém és én boldogan kezdtem sétálni rajta. Voltak és vannak rögök persze, de sok-sok kilométert bejártam már és elmondhatom, szeretem. Fogalmam nincs mi a titok, csak azt tudom, hogy a motivációm az, hogy élvezem amit csinálok. Hihetetlenül "szerelmes vagyok " a hivatásomba.  Légy önmagad, mindenki más már foglalt - ezt teszem, magamat adom, csak úgy egyszerűen alázattal, szeretettel, értetek...
HWA 2016
Szakmai elismerések:

Hungarian Wedding Award - 2013.
Különleges esküvői szolgáltatások és újdonságok kategória
TOP3 jelölt

Hungarian Wedding Award - 2014.
Különleges esküvői szolgáltatások és újdonságok kategória
TOP3 jelölt, majd a kategória GYŐZTESE, díjazottja

Hungarian Wedding Award - 2015.
Eskető kategória TOP3 jelölt

Hungarian Wedding Award - 2016.
Eskető kategória
TOP3 jelölt,
majd a kategória GYŐZTESE, díjazottja


 
"A hivatást nem választja az ember.
A szóban is benne van, hogy minket hívnak.
Akinek hivatása van, úgy érzi,
hogy engedelmeskednie kell a hívásnak,
különben nem talál rá a saját Életfeladatára, küldetésére. "
Ezekre az eredményekre rendkívül büszke vagyok, mert ez azt jelenti, hogy a párjaim mellett a szakmában dolgozók elismerését is évek óta folyamatosan megkapom, amivel teljességet érzek, és nagyon boldoggá tesz. 2016 lett az én évem, elértem, amit lehetett. Sokat dolgoztam és közben tettem nem csak a saját munkám elismeréséért, hanem a szakmáért is. A következő években is a minőséget szeretném képviselni minden engem választó párnak, és közben kiállok olyan kollégáim mellett, akik szintén megérdemlik ezt az érzést. Ők azok a professzionális szertartásvezetők, akiket bátran merek ajánlani magam helyett, hisz előfordulhat, hogy nem tudok már az adott napon esküvőt vállalni, de segíteni a hozzám forduló pároknak fogok.

Meggyőződésem, hogy csak azok a szolgáltatások tudnak maradandót alkotni a mai világban, melyek szívtől - szívig jutnak el az emberekhez. Én ezt a vonalat képviselem, csak ilyen helyzetekkel tudok azonosulni. Minden alkalommal úgy állok ki a pár és a násznép elé, hogy azt mondom magamban:

Adok Nektek egy szép emléket!   

És elkezdem....